Условия на "Месец на любовта"

Условия на кампанията „Месец на любовта“

На 01-28 февруари 2018 г. Мебелна Борса Никеа ЕООД , както и сайта www.mebelnaborsa.bg  правят специална кампания за продукти под името „Месец на любовта“.

Продажбата на продуктите от кампанията през този период ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия.

 

1. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им е до изчерпване на наличните количества по време на кампанията. Организаторите на тази кампания няма да се ангажират с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.

2. Един клиент може да поръчва един или повече продукти до момента на изчерпването им. Мебелна Борса Никеа ЕООД  си запазва правото да анулира поръчки, ако броят им надвиши определени количества.

3. Кампанията не се комбинира с други промоции.

 

4. Условия на доставка:

- С транспорт на клиента от склад на Мебелна Борса Никеа в гр.Пловдив (0 дни след срока за изработка) на стойност 0 лв.

- С експресна доставка (до 5 работни дни след срока за изработка) на стойност 29.90 лв.

- С икономична доставка (до 10 работни дни след срока за изработка) на стойност 14.90 лв. 

- С безплатна доставка (до 15 работни дни след срока на изработка) на стойност 0 лв. Безплатната доставка е валидна само при поръчки на стойност над 249.99 лв.

4.1. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

4.2. При поръчки със срок на изработка 20 работни дни или повече се изисква заплащане на капаро в размер на 50% от общатат стойност на поръчката.

 

4.3. При отказ на клиента да приеме поръчката си в посочен от Мебелна Борса Никеа ден и час, срокът за доставка се удължава с до 20 работни дни. 

4.4. При повторен отказ на клиента да приеме поръчката си в определен от Мебелна Борса Никеа ден, стойността на доставката се увеличава както следва:

- За поръчки на стойност до 100 лв: с 10 лв.

- За поръчки на стойност над 100 лв: с 20 лв.

4.5. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

4.6. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв

4.7. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук