Условия на "11 години Мебелна Борса Никеа"

Условия на кампанията „11 години Мебелна Борса Никеа“

От 27.10.2018 до 04.11.2018 Мебелна Борса Никеа ЕООД , както и сайта www.mebelnaborsa.bg  правят специална кампания за продукти под името „11 години Мебелна Борса Никеа“.

Продажбата на продуктите от кампанията през този период ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия.

 

1. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им е до изчерпване на наличните количества по време на кампанията. Организаторите на тази кампания няма да се ангажират с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.

2. Един клиент може да поръчва един или повече продукти до момента на изчерпването им. Мебелна Борса Никеа ЕООД  си запазва правото да анулира поръчки, ако броят им надвиши определени количества.

3. Кампанията не се комбинира с други промоции.

 

4. Условия на доставка:

- С транспорт на клиента (0 работни дни след срока на изработка) на стойност 0 лв.

- С доставка (от 2 до 15 работни дни след срока за изработка, според населеното място) на стойност 15 лв (за поръчки на стойност до 250 лв).

- С доставка (от 2 до 15 работни дни след срока за изработка, според населеното място) на стойност 0 лв (за поръчки на стойност над 250 лв).

4.1. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

4.2. При поръчки със срок на изработка 20 работни дни или повече се изисква заплащане на капаро в размер на 50% от общатат стойност на поръчката.

 

4.3. При отказ на клиента да приеме поръчката си в посочен от Мебелна Борса Никеа ден и час, срокът за доставка се удължава с до 20 работни дни. 

4.4. При повторен отказ на клиента да приеме поръчката си в определен от Мебелна Борса Никеа ден, стойността на доставката се увеличава както следва:

- За поръчки на стойност до 100 лв: с 10 лв.

- За поръчки на стойност над 100 лв: с 20 лв.

4.5. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

4.6. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв

4.7. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук