Условия за доставка

Условия за доставка

 Очаквайте обаждане за потвърждение от наш консултант за цена и срок на доставка.

 

1. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 20 работни дни.

 

2. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 20 работни дни.

 

3. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

 

4. При поръчка на повече от 1 артикул, Мебелна Борса Никеа си запазва правото да доставя артикулите поотделно.

 

5. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

 

6. Доставката се извършва до вход на блок или къща или до най-близкото място, до което може да достигне камион. Качването и монтажът са отделни услуги, които се заплащат допълнително.

 

7. За продукти със срок на изработка 20 работни дни или повече се изисква заплащане на капаро в размер на 50% от стойността на продукта.

 

8. Мебелна Борса Никеа запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

 

9. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelnaborsa.bg.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук