Условия за доставка

Условия за доставка

1. Поръчките, направени през сайта www.mebelnaborsa.bg или на телефон 0700 20 008, се доставят както следва:

- С транспорт на клиента (0 работни дни след срока на изработка) на стойност 0 лв.

- С доставка (от 2 до 15 работни дни след срока за изработка, според населеното място) на стойност 15 лв (за поръчки на стойност до 250 лв).

- С доставка (от 2 до 15 работни дни след срока за изработка, според населеното място) на стойност 0 лв (за поръчки на стойност над 250 лв).

1.1. При отказ на клиента да приеме поръчката си в посочен от Мебелна Борса Никеа ден и час, срокът за доставка се удължава с до 20 работни дни. 

1.2. При повторен отказ на клиента да приеме поръчката си в определен от Мебелна Борса Никеа ден, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

1.3. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

1.4. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

2. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

3. При поръчка на повече от 1 артикул, Мебелна Борса Никеа си запазва правото да доставя артикулите поотделно.

4. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

5. Доставката се извършва до вход на блок или къща или до най-близкото място, до което може да достигне камион. Качването и монтажът са отделни услуги, които се заплащат допълнително.

6. За продукти със срок на изработка 20 работни дни или повече се изисква заплащане на капаро в размер на 50% от стойността на продукта.

7. Мебелна Борса Никеа запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

8. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelnaborsa.bg.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук