Условия за доставка

Условия за доставка

 

1. Цени за доставка:

- за гр.Пловдив: 10 лв

- за област Пловдив (без гр.Пловдив): 15 лв

- за областите Бургас, Кърджали, Пазарджик, Сливен, Смолян, София, София Град, Стара Загора, Хасково и Ямбол: 20 лв

- за областите Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен: 40 лв с групаж на Мебелна Борса Никеа или с куриерска фирма по цени на куриера.

 

2. Срокове за доставка:

- за гр.Пловдив: до 5 работни дни след производство

- за област Пловдив (без гр.Пловдив): до 5 работни дни след производство

- за областите Бургас, Кърджали, Пазарджик, Сливен, Смолян, София, София Град, Стара Загора, Хасково и Ямбол: до 10 работни дни след производство

- за областите Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен: до 40 работни дни след производство с групаж на Мебелна Борса Никеа или до 5 работни дни след производство с куриерска фирма.

 

3. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 20 работни дни.

 

4. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 20 работни дни.

 

5. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

 

6. При поръчка на повече от 1 артикул, Мебелна Борса Никеа си запазва правото да доставя артикулите поотделно.

 

7. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

 

8. Доставката се извършва до вход на блок или къща или до най-близкото място, до което може да достигне камион. Качването и монтажът са отделни услуги, които се заплащат допълнително.

 

9. За продукти със срок на изработка 20 работни дни или повече се изисква заплащане на капаро в размер на 50% от стойността на продукта.

 

10. Мебелна Борса Никеа запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

 

11. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelnaborsa.bg.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук