Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук

Условия на "Спести веднага до -20%"

Условия на кампанията „Спести веднага до -20%“

На 10-31 октомври 2017 г. Мебелна Борса Никеа ЕООД , както и сайта www.mebelnaborsa.bg  правят специална кампания за продукти под името  „Спести веднага до -20%“.

Продажбата на продуктите от кампанията през този период ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия.

 

1. При поръчки, направени по време на кампанията, всеки клиент може да се възползва от следните отстъпки:

- За поръчки над 700 лв: 3% отстъпка от общата стойност на продуктите.
- За поръчки над 2 000 лв: 6% отстъпка от общата стойност на продуктите.
- За поръчки над 4 000 лв: 9% отстъпка от общата стойност на продуктите.
- За поръчки над 8 000 лв: 12% отстъпка от общата стойност на продуктите.
- За поръчки над 20 000 лв: 20% отстъпка от общата стойност на продуктите.

2. Кампанията не се комбинира с други промоции. Продуктите на промоция не се включват в общата стойност, на която се начислята отстъпката по т.1.

 

3. Условия на доставка:

- С транспорт на клиента от склад на Мебелна Борса Никеа в гр.Пловдив (0 дни след срока за изработка) на стойност 0 лв.

- С експресна доставка (до 5 работни дни след срока за изработка) на стойност 29.90 лв.

- С икономична доставка (до 10 работни дни след срока за изработка) на стойност 14.90 лв. 

- С безплатна доставка (до 15 работни дни след срока на изработка) на стойност 0 лв. Безплатната доставка е валидна само при поръчки на стойност над 249.99 лв.

3.1. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

 

3.2. При отказ на клиента да приеме поръчката си в посочен от Мебелна Борса Никеа ден и час, срокът за доставка се удължава с до 20 работни дни. 

3.3. При повторен отказ на клиента да приеме поръчката си в определен от Мебелна Борса Никеа ден, стойността на доставката се увеличава както следва:

- За поръчки на стойност до 100 лв: с 10 лв.

- За поръчки на стойност над 100 лв: с 20 лв.

3.4. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

3.5. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

3.6. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

5. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.