Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук

Правилник на кампанията "Новогодишни късмети"

Правилник на кампанията „Новогодишни късмети“

 

 На 31 декември 2016 г. - 03 януари 2017 г. „Мебелна Борса Никеа ЕООД“ и в частност сайта www.mebelnaborsa.bg  правят специална оферта за продуктите си под името “Новогодишни късмети”.

 Продажбата на продуктите от специалната оферта “Новогодишни късмети” ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия.


1. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им е до изчерпване на наличните количества по време на кампанията. Органинзаторите на тази кампания няма да се ангажират с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.

2. Един клиент може да поръчва един или повече продукти до момента на изчерпването им. „Мебелна Борса Никеа“ си запазва правото да анулира поръчки, ако броя им надвиши определени количества.

3. Офертите ще са валидни от 31.12.2016 до 03.01.2017.

4. Обявените срокове са за изработка на мебелите и за доставката им до склад на Мебелна Борса Никеа - Пловдив. Срокът на доставка на поръчаните стоки по време на кампанията е 30 дни след изтичането на срока за изработка.

5. Доставката на стоки по време на кампанията е:

- 5 лв. за поръчки на стойност до 59.90 лв.;

- 0 лв. за поръчки на стойност над 59.90 лв.

6. Монтажи на поръчки за корпусна мебел (кухни, секции, спални, портманта и т.н.) могат да се извършват най-рано през януари 2017 г. по ценоразпис на Мебелна Борса Никеа.