Как да поръчаме

За максимално удовлетворение на своите клиенти, онлайн магазин mebelnaborsa.bg гарантира изгодни условия, конкурентни цени, възможност за избор сред различни методи на плащане и безплатна доставка. Можете да направите поръчка 24 часа в денонощието, включително през почивните дни, празниците и официалните дни. След като направите поръчка нашите консултанти ще се свържат с Вас, за да Ви даде финална информация относно финализиране на поръчката.
Можете да поръчате мебели бързо, лесно и по удобен начин, като за целта е добре да си направите акаунт, но не е задължително. Единственото, което трябва да направите е да изберете подходящите за Вас мебели от нашия онлайн магазин и да направите вашата поръчка. В случай, че се чудите как да реализирате успешно своята поръчка, последвайте подробно описаните по-долу стъпки.

 


 

1. Онлайн поръчка от сайта

 

Стъпка 1. След като изберете продукт от нашия сайт, трябва да натиснете бутона "КУПИ" , който се намира под посочената цена на желания продукт.

 

 Стъпка 2. В средата на екрана се появява малък прозорец, в който има две възможности за пренасочване към плащане или преглед на кошницата. Ако желаете можете да разгледате кошницата или да завършите покупката като изберете "Плащане".

 

 Стъпка 3. При натискането на бутона "КУПИ", в горния десен ъгъл на вашия екран ще се появи прозорче, което ви уведомява , че желаният продукт вече е в кошницата. Ако желаете можете да добавите и други продукти в кошницата или да преминете към следващата стъпка.

 

 Стъпка 4. След като избраният продукт е успешно добавен в кошницата, следва да преминете към следващата стъпка - плащане. Поставяйки мишката върху кощницата, ще видите списък с добавените от Вас продукти и техните цени. В случай, че всички желани от Вас продукти са налични в кошницата, следва да преминете към следващата стъпка - плащане. За целта натиснете бутона "ПЛАЩАНЕ"

 

 Стъпка 5. В следващата стъпка се отварят няколко полета , които трябва да се попълнят. Бланката е опростена и с няколко реда попълвате нужната информация.

 

 

Първото важно поле са личните данни - име , фамилия , електронна поща и телефонен номер.
Полетата отдолу изискват попълване на адрес за доставка на стоката.
В дясно има списък на всички възможни методи на плащане и клиента сам избира най-удачният за него:
Плащане при доставка (наложен платеж) , банков превод , на изплащане ( към съответна кредитна институция ) , epay.bg , кредитна карта , easypay.bg

 

Важно е да бъдат правилно попълнени всички полета за данни.
Ако сте юридическо лице се изисква попълване на полето : БУЛСТАТ / ЕИК, за да бъде издадена фактура.
Ако желаете да Ви бъде издадена фактура на физическо лице , то тогава трябва да запишете ЕГН.

При всеки избор на метод на плащане ще получите информация за самото извършване на плащането.
При плащане по банков път - ще получите нашите банкови реквизити.
При плащане с epay и easypay - ще получите код , с който да заплатите сумата във всеки офис предлагащ този вид плащане или инструкции ако искате да ползвате онлайн банкиране.
На изплащане - заявката ви ще се препрати към кредитната институция , от която ще получите потвърждение , ако сте одобрени.

Подробна информация за всеки един вид плащане можете да видите в Методи на Плащане

 Стъпка 6. В случай, че всички полета са попълнени следва да сложите отметка на Общите условия , с които се съгласявате. Кликайки върху линка на Общите условия можете да се запознаете с тях. След като всичко е изпълнено натискате бутона "ПОТВЪРДИ" и след което Вашата поръчка се счита за приета и изпратена за обработка при нас. След окончателното успешно финализиране на поръчката, ние ще се свържем с Вас за потвърждение.

 

 

 

2. Бърза поръчка по е-поща

Ако решите можете да правите поръчки и по имейл като ни пишете на mebelnaborsa@gmail.com
За целта ни напишете Вашите имена, точен адрес за доставка, наименование на продуктите, които желаете да закупите (съответно размери, цена и подробно описание) и мобилен телефонен номер за обратна връзка. След като получим Вашето писмо ще се свържем с Вас за уточняване на подробностите.

 

 

3. Бърза поръчка по телефона

Ако желаете да закупите веднага желаните от Вас продукти можете да го направите по телефона.
Наш оператор ще приеме Вашето обаждане и ще Ви упъти какви са следващите стъпки в процедурата за доставка на желаните от Вас продукти.

 

 

Онлайн магазин mebelnaborsa.bg Ви желае приятно пазаруване!
 

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук