Условия на "Безплатна доставка и монтаж"

 

Условия на кампанията „Безплатна доставка и монтаж“:

 

1. Период на кампанията: от 01.02.2019 до 28.02.2019. Важи за всички покупки от магазина ни в гр.Пловдив, през сайта ни www.mebelnaborsa.bg и на телефон 0700 20 008.

 

1.1. Кампанията важи за гр.Пловдив и населени места на разстояние не повече от 80 км от гр.Пловдив.

 

2. Кампанията не се комбинира с други промоции. Можете да се възползвате от кампанията, само ако общата стойност на ненамалените продукти във вашата поръчка надвишава 2000 лв. Можете да поръчате намален продукт като част от кампанията "Безплатна доставка и монтаж" като го закупите на стандартната (ненамалената) му цена.

 

2.1. Ако поръчката включва артикули с различен срок на изработка, като срок на изработка за цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг период на производство. Всички артикули се доставят заедно след като и последният бъде изработен.

 

2.2. Мебелна Борса Никеа ще се постарае доставката и монтажът да бъдат в един и същи ден, но е възможно и да са в различни дни според населеното място, обема на поръчката, естеството на артикулите и др.

 

3. За поръчките се заплаща капаро в размер на 50% от стойността на поръчката. Ще бъдете уведомени след като всички артикули бъдат изработени. Включване в графика за безплатен монтаж става след като поръчката бъде платена на 100% по банков път или на място в магазина.

 

4. Качването се заплаща допълнително по ценоразпис според артикулите в поръчката.

 

5. За корпусна мебел като портманта и секции безплатният монтаж покрива само сглобяването на модулите един за друг и не включва закрепването им за стени или строително монтажни работи.

 

6. Кампанията не важи за кухни и продукти от сериите City, Home и Мареа.

 

7. Кампанията "Безплатна доставка и монтаж" се изпълнява еднократно. Ако има предпоставки, възпрепятстващи изпълнението на услугите, като но не само: невъзможност стоката да бъде внесена в апартамента в уговореното с клиента време, липса на условия за монтаж и т.н., последваща доставка и монтаж могат да бъдат извършени само срещу заплащане.

 

8. При отказ на клиента монтажът да се извършат в посочен от Мебелна Борса Никеа ден, срокът за монтаж се удължава с до 30 работни дни.

 

8.2. При повторен отказ на клиента монтажът да се извършат в посочен от Мебелна Борса Никеа ден, клиентът губи правото да се възползва от безплатн монтаж и те се таксуват в размер на 10 % от стойността на поръчката.

 

9. При поръчки за мека мебел по индивидуални размери на клиента Мебелна Борса Никеа не поема отговорност ако не може да се осъществи качване по етажи поради големи габарити на меката мебел , както и в случаите , когато меката мебел не може да влезне през входната врата на жилището. В такива случаи Мебелна Борса Никеа поема ангажимент да достави стоката до адрес на клиента.
Кампанията „Безплатна доставка и монтаж“ не важи в случаите , когато поръчката не може да бъде вкарана в жилището по стълбище и/или асансьор. Мебелна Борса Никеа не поема ангажименти за вкарване на стока през прозорци и тераси.

 

10. Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние е длъжен да заплати стойността на връщането на стоката до магазина на Мебелна Борса Никеа на адрес гр.Пловдив, бул.Дунав 1, както и когато стоката е поръчана в периода на промоцията, при което е активирана пакетната услуга „Безплатна доставка и монтаж“, търговецът задържа 15% от продажната цена на стоката, представляващ стойността на пакетната услуга по доставка и монтаж.

 

11. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

 

12. Мебелна Борса Никеа запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

 

13. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelnaborsa.bg.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук