Условия на "Безплатна доставка, качване и монтаж"

Условия на кампанията „Безплатна доставка, качване и монтаж“:

1. Период на кампанията: от 01.07.2021 до 31.07.2021. Важи за всички покупки,направени в магазина ни в гр.Пловдив и през сайта www.mebelnaborsa.bg за адреси в рамките на града и до 30 км от гр.Пловдив

2. Кампанията не се комбинира с други промоции и не важи за продукти от серията CITI,AVA ,както и за намалени артикули или такива в промоция.Те могат да бъдат поръчани на редовна цена,за да участват в кампанията.

3.1. Ако поръчката включва артикули с различен срок на изработка, като срок на изработка за цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг период на производство. Всички артикули се доставят заедно след като и последният бъде изработен.

3.2. При отказ на клиента да приеме поръчката си в посочен от Мебелна Борса Никеа ден, срокът за доставка се удължава с до 20 работни дни. 

3.3. При повторен отказ на клиента да приеме поръчката си в определен от Мебелна Борса Никеа ден, клиентът губи правото да се възползва от безплатна доставка и доставката се начислява по цени след запитване

3.4. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня на доставка, клиентът губи правото си да се възползва от безплатна доставка.

3.5. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, клиентът губи правото си да се възползва от безплатна доставка.

4. Безплатно качване и монтаж важи за всички покупки на стойност над 3000 лева и 30 км от гр.Пловдив.За останалите населени места се изготвя оферта по зададени от клиента параметри.За поръчките се заплаща капаро в размер на 50% от стойността на поръчката. Безплатният монтаж може да не се извърши в деня на доставката на стоката до клиента. Включване в графика за безплатно качване и монтаж става след като поръчката бъде платена на 100% по банков път или на място в магазина.
Безплатното качване и монтаж се изпълняват по график и в рамките от 30 до 60 работни дни, в зависимост от населеното място, след като стоката бъде изработена и е налична на склад.

5. Безплатното качване важи до 4-ти жилищен етаж (включително). За всеки следващ етаж се заплаща по 15 лв на етаж.

6. За корпусна мебел , като кухни , портманта и секции безплатният монтаж покрива само сглобяването на модулите един за друг и не включва закрепването им за стени , строително монтажни работи , свързване на електроуреди и монтиране на водопроводни инсталации.

7. При монтажа на кухни (модулни или по индивидуален проект) консумативите нужни за захващането на горните шкафове за стената , както и за силиконирането на плотовете и гърбовете се осигуряват от клиента за негова сметка или се заплащат на място по време на самия монтаж.

8. Кампанията "Безплатна доставка, качване и монтаж" се изпълнява еднократно. Ако има предпоставки, възпрепятстващи изпълнението на услугите, като но не само: невъзможност стоката да бъде внесена в апартамента в уговореното с клиента време, липса на условия за монтаж и т.н., последваща доставка, качване и монтаж могат да бъдат извършени само срещу заплащане.Кампанията "Безплатна доставка, качване и монтаж" важи за еднократно посещение на адрес.

8.1. При отказ на клиента качването и монтажът да се извършат в посочен от Мебелна Борса Никеа ден, срокът за качване и монтаж се удължава с до 30 работни дни.

8.2. При повторен отказ на клиента качването и монтажът да се извършат в посочен от Мебелна Борса Никеа ден, клиентът губи правото да се възползва от безплатно качване и монтаж и те се таксуват в размер на 10 % от стойността на поръчката.

9. При поръчки за мека мебел по индивидуални размери на клиента Мебелна Борса Никеа не поема отговорност ако не може да се осъществи качване по етажи поради големи габарити на меката мебел , както и в случаите , когато меката мебел не може да влезне през входната врата на жилището. В такива случаи Мебелна Борса Никеа поема ангажимент да достави стоката до адрес на клиента.
Кампанията „Безплатна доставка , качване и монтаж“ не важи в случаите , когато поръчката не може да бъде вкарана в жилището по стълбище и/или асансьор. Мебелна Борса Никеа не поема ангажименти за вкарване на стока през прозорци и тераси.

10. Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние е длъжен да заплати стойността на връщането на стоката до магазина на Мебелна Борса Никеа на адрес гр.Пловдив Бул Цариградско шосе 53, както и когато стоката е поръчана в периода на промоцията, при което е активирана пакетната услуга „Безплатна доставка, качване и монтаж“, търговецът задържа 15% от продажната цена на стоката, представляващ стойността на пакетната услуга по доставка, качване и монтаж.

11. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

12. Мебелна Борса Никеа запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

13. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelnaborsa.bg.

14. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

 

 

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук