Условия за безплатна доставка

Безплатна доставка А
Безплатна доставка - Б

Условия на безплатна доставка

На 01.10.2019 - 31.10.2019 Мебелна Борса Никеа ЕООД, както и сайта www.mebelnaborsa.bg правят специална кампания за продукти под името „Безплатна доставка".

Продажбата на продуктите от кампанията през тези дни ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия.

1. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им е до изчерпване на наличните количества по време на кампанията. Организаторите на тази кампания няма да се ангажират с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.

2. Един клиент може да поръчва един или повече продукти до момента на изчерпването им. Мебелна Борса Никеа ЕООД  си запазва правото да анулира поръчки, ако броят им надвиши определени количества.

3. Кампанията може да се комбинира с други акции и важи за продукти с отстъпка.

4. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

5. Поръчки със срок на изработка от 20 работни дни и повече изискват заплащане на капаро в размер на 50% от стойността на поръчката.

6. При поръчка на повече от 1 артикул, Мебелна Борса Никеа си запазва правото да доставя артикулите поотделно.

7. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

8. Мебелна Борса Никеа запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

9. Цени за доставка по време на кампанията:

А. Ако общата стойност на поръчката е до 199 лв:

- За гр.Пловдив: 9.99 лв.

- За страната: 19.99 лв.

Б. Ако общата стойност на поръчката е над 199 лв:

- За гр.Пловдив: 0 лв.

- За страната: 0 лв.

В. В зависимост от поръчаните артикули и адреса за доставка може да има допълнителна такса за застраховка при транспорта в размер на 1.5% от стойността на поръчката. Препоръчваме всеки клиент да се възползва от тази застраховка за да можем в редките случаи на нараняване на стоката при доставка да отстраним проблема или да изпратим замяна максимално бързо. 

10. Срок на доставка за поръчки по време на кампанията:

- За област Пловдив: до 5 работни дни.

- За областите София и София-Град: до 10 работни дни.

- За всички останали области: до 15 работни дни.

11. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelnaborsa.bg.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук