Условия за безплатна доставка

Условия на безплатна доставка

1. Период на кампанията: от 01.03.2018 до 31.03.2018. Важи за всички покупки от сайта www.mebelnaborsa.bg и от магазина ни в гр.Пловдив за всички градове и села в България.

2. Кампанията не се комбинира с други промоции.

3. Безплатната доставка е валидна за всички поръчки на стойност над 249.99 лв. За всички други поръчки доставката струва:

- С транспорт на клиента от склад в Пловдив (0 дни след изработка): 0,00 лв
- Експресна доставка (до 5 работни дни след изработка): 29,90 лв
- Икономична доставка (до 10 работни дни след изработка): 14,90 лв.

3.1. Доставката се извършва при групаж с транспорт на Мебелна Борса Никеа в срок до 15 работни дни, в зависимост от населеното място, след изтичането на срока на изработка.

3.2. При отказ на клиента да приеме поръчката си в посочен от Мебелна Борса Никеа ден, срокът за доставка се удължава с до 20 работни дни. 

3.3. При повторен отказ на клиента да приеме поръчката си в определен от Мебелна Борса Никеа ден, клиентът губи правото да се възползва от безплатна доставка и доставката се начислява както следва:

- За поръчки на стойност до 100 лв: 10 лв.

- За поръчки на стойност над 100 лв: 20 лв.

3.4. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня на доставка, клиентът губи правото си да се възползва от безплатна доставка.

3.5. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, клиентът губи правото си да се възползва от безплатна доставка.

4. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то Мебелна Борса Никеа извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

5. Доставката се извършва до вход на блок или къща или до най-близкото място, до което може да достигне камион. Качването и монтажът са отделни услуги, които се заплащат допълнително.

6. Мебелна Борса Никеа запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

7. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.mebelnaborsa.bg.

Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук