Този сайт използва "бисквитки". Виж повече информация тук

Правилник на кампанията "Черен уикенд"

Правилник на кампанията „Черен уикенд“

На 23, 24 и 25 юни 2017 г. Мебелна Борса Никеа ЕООД , както и сайта www.mebelnaborsa.bg  правят специална кампания за продукти под името  „Черен Уикенд“.

Продажбата на продуктите от кампанията през тези 3 дни ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия.

1. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им е до изчерпване на наличните количества по време на кампанията. Организаторите на тази кампания няма да се ангажират с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.

2. Един клиент може да поръчва един или повече продукти до момента на изчерпването им. Мебелна Борса Никеа ЕООД  си запазва правото да анулира поръчки, ако броят им надвиши определени количества.

3. Офертите ще са валидни само за 23, 24 и 25 юни (петък, събота и неделя) 2017г.

4. Поръчките, направени по време на кампанията, се доставят както следва:

 

- С транспорт на клиента от склад на Мебелна Борса Никеа в гр.Пловдив (0 дни след срока за изработка) на стойност 0 лв.

- С експресна доставка (до 5-10 работни дни след срока за изработка) на стойност според обема и теглото на поръчката.

- С икономична доставка (до 30 работни дни след срока за изработка) на стойност 10 лв. Икономичната доставка е валидна само при авансово плащане в размер на 50% от стойността на поръчката.

- С безплатна доставка (до 50 работни дни след срока на изработка) на стойност 0 лв. Безплатната доставка е валидна само при авансово плащане в размер на 100% от стойността на поръчката.

 

4.1. При отказ на клиента да приеме поръчката си в посочен от Мебелна Борса Никеа ден и час, срокът за доставка се удължава с до 20 работни дни. 

4.2. При повторен отказ на клиента да приеме поръчката си в определен от Мебелна Борса Никеа ден, стойността на доставката се увеличава както следва:

- За поръчки на стойност до 100 лв: с 10 лв.

- За поръчки на стойност над 100 лв: с 20 лв.

4.3. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

4.4. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв.

5. Кампанията не се комбинира с други промоции.

6. Закупени налични стоки от магазина ще се издават след 26.06.2017г.